Till Specialistdjursjukhuset Strömsholm söker vi en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut eller legitimerad djursjukskötare med rehabiliteringsutbildning.

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete på rehabiliteringsavdelningen på ett specialistdjursjukhus med många spännande fall? Vill du arbeta med kompetenta, hjälpsamma och trevliga kollegor? På Specialistdjursjukhuset Strömsholm utförs varje år ett stort antal ortopediska och neurologiska ingrepp. Vi erbjuder alltid möjligheten till kvalificerad rehabilitering för att förkorta läkningstiden och förbättra operationsresultatet.

Vi är i dag tre leg sjukgymnaster/fysioterapeuter på Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholms rehabiliteringsavdelning som tar emot hundar och katter i fräscha lokaler. Här sker löpande arbete för utveckling och förbättring av verksamheten och vi har ett nära samarbete med ortopedgruppen.

Om jobbet
Du arbetar självständigt med undersökning och behandling av patienter samt ger djurägare information och råd vid olika ortopediska och neurologiska tillstånd. Du lägger upp behandlingsplaner för inneliggande djur i samråd med veterinärer och lär upp djurskötare att ge bästa möjliga omvårdnad och rehabilitering. I dina arbetsuppgifter ingår även att lämna hem djur som genomgått ortopediska operationer samt att gå med veterinärer på ortopedmottagningen.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder dig som är nyanställd en lärorik start där du får möjlighet att skaffa dig bred kunskap genom vårt inarbetade introduktionsprogram. Om du är nyexaminerad eller inte har någon erfarenhet av djurhälsovård sedan tidigare kan vi erbjuda en upplärningsperiod. Vårt djursjukhus ligger i natursköna Strömsholm och vi är ett välutrustat djursjukhus med utrustning av senaste modellerna. Vi har bra personalförmåner och om du har egen hund finns möjlighet att ta med hunden till arbetet.

Vem vi söker
Vi på Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholms rehabiliteringsavdelning söker nu dig leg sjukgymnast/fysioterapeut, alternativt leg djursjukvårdare med utbildning inom rehabilitering, som har ett starkt intresse av att arbeta med djurens välbefinnande, både förebyggande och i rehabilitering. Som person har du hög social kompetens och förmåga att arbeta i ett team på ett prestigelöst sätt. En viktig drivkraft för dig är att ständigt utvecklas och därmed driva utveckling av arbetssätt och metoder. Du har alltid kunden i centrum och ett positivt servicetänk i agerande och förhållningssätt.

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut eller leg djursjukskötare med rehabiliteringsutbildning.
Godkännande  att som sjukgymnast arbeta inom djurens hälso- och sjukvård och/eller tidigare arbete inom djurhälsovården är en merit. Vi ser gärna att du är/har varit aktiv med hundträning inom någon hundsport.

Ort
Strömsholm, Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100 procent. Om lägre tjänstgöringsgrad önskas finns det möjlighet till det.
Provanställning tillämpas. Kvällstjänstgöring förekommer.

Sista ansökningsdag
Vi vill ha din ansökan senast 2020-09-06. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Ansök här!

För information om tjänsten
Maria Coltman, HR-ansvarig, 0220-60 00 09
Petra Schmidt Rehnberg, ansvarig rehabiliteringsavdelningen, 0220-458 71

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Specialistdjursjukhuset
Vi har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Vi vill tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. I dag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Yrkesroll: Fysioterapeut/sjukgymnast/djursjukskötare
Sista ansökan: 6 september
Typ av tjänst: Tillsvidare