Till Camp Scandinavia söker vi nu en medarbetare som är högskoleutbildad inom hälsosektorn, exempelvis legitimerad fysioterapeut. Vi har en spännande roll till dig på vår kundsupport där du kan utnyttja och använda din specialistkompetens.

Vill du jobba verksamhetsnära och affärsorienterat på ett spännande internationellt företag som är inne i en tillväxtresa? Vill du direkt se nyttan av det du gör? Då tycker vi att du skall söka tjänsten som:  Customer support med hälsoinriktning

Till Camp Scandinavia söker vi nu en medarbetare som är högskoleutbildad inom hälsosektorn. Du är till exempel legitimerad fysioterapeut, ortopedingenjör/-tekniker eller sjuksköterska. Vi har en spännande roll till dig på vår kundsupport där du kan utnyttja och använda din specialistkompetens.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • inkommande- och utgående kundsamtal
  • orderregistrering
  • support till våra produktspecialister ute på fältet
  • initiera, driva och genomföra säljaktiviteter från kontoret
  • uppföljningar av säljaktiviteter och kampanjer
  • genomföra interna utbildningar
  • säkerställa att våra kunder får den bästa tänkbara service.

 

Om dig 
Du är utbildad fysioterapeut, ortopedingenjör/-tekniker eller sjuksköterska. Vidare har du några års erfarenhet från hälsoinriktat arbete. Du hanterar svenska och engelska utmärkt i tal och skrift. Har du något annat nordiskt språk är det meriterande. Du tycker det är viktigt att jobba i en bransch som gör skillnad för andra och är trygg både i dig själv och i din yrkesroll. Du drivs av att fatta egna beslut och är inte rädd för att lyfta luren och tala med kunder. Du är engagerad och sätter stort fokus på att hjälpa våra kunder att finna den optimala lösningen för patienten – att hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig. Du trivs att jobba i team där lagandan är viktig.

Vad kan Camp erbjuda dig?
Som företag kan vi erbjuda våra medarbetare riktigt bra förmåner bland annat arbetar vi 37,5 timmar/vecka och eftersom vi har fokus på en hälsosam arbetsplats har vi även generösa friskvårdsbidrag. Vi är en arbetsplats som präglas av prestigelöshet, viljan att hjälpa varandra samt många skratt. Vi är ett företag som växer och är lönsamma vilket innebär att vi kan erbjuda bra utvecklingsmöjligheter.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där du främst kommer att arbeta mot den svenska marknaden. Tjänsten är placerad i Helsingborg.

Så här ansöker du
Då vi arbetar med löpande urval vill vi att du ansöker snarast, dock senast 2020-03-22. Din ansökan skickar du till karriar3@camp.se

Om Camp Scandinavias moderbolag
Allard Support for Better Life är moderbolag till bolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Irland, Belgien, Kina och USA, alla inriktade på ortopedteknik. Vi utvecklar och säljer ortoser av hög kvalitet till marknader över hela världen. Vi är en av Nordens ledande aktörer där vi tar vi ansvar för hela kedjan från tillverkning till patient. Hela koncernen har ca 300 anställda, varav ett 40-tal arbetar på huvudkontoret i Helsingborg. Verksamheten i Norden bedrivs i Camp Scandinavia AB.


Arbetsgivare: Camp Scandinavia
Roll: Kundsupport hälsoinriktning
Sista ansökan: Pågår fortlöpande
Anställningsform: Heltid, tillsv.