Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till Avesta lasaretts specialistsjukvård. Hos oss på Fysioterapi- och arbetsterapi-enheten inom Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

BESKRIVNING AV JOBBET

Om arbetsuppgifterna:
Vi, inom Avesta lasaretts specialistsjukvård, söker dig som är intresserad av att tillsammans med patient, närstående och teamet kring patienten arbeta för att hitta bra förutsättningar för den enskilda att fungera i vardagen. Du har ett nära samarbete med framför allt teamets arbetsterapeut och förväntas i teamarbetet aktivt bidra med fysioterapeutisk kompetens. Du deltar i planering och utveckling av verksamheten inom kliniken. Du medverkar vid handledning och fortbildning av annan personal. Dokumentationen sker i Take Care. Hos oss erbjuds du introduktion med stöd av mentor samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter. Placering fastställs i samband med tillsättningen.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast med eller utan erfarenhet. God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort erfordras.

OM TJÄNSTEN

Befattning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Ort: Avesta
Anställningsform: Tillsvidare
Antal tjänster: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ref nr: 50:2020:391

SÅ HÄR ANSÖKER DU

Sista ansökningsdag: 2020-05-31
Ansök via länken: https://jobb.ltdalarna.se/Personligt/EW2PageLoggaIn.aspx

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

KONTAKT OCH UPPLYSNINGAR

Avdelningschef Anna Karin Andersson
E-post: annakarin.andersson@regiondalarna.se
Telefon: 0226-496336

Fysioterapeuterna/SACO Malin Grimsell
E-post: Malin.Grimsell@regiondalarna.se
Telefon: 023-490722

ÖVRIGT

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Roll: Fysioterapeut/sjukgymnast
Antal lediga tjänster: 1
Sök jobbet senast: 31 maj 2020
Anställningsform: Heltid