Vidareutbildad fysioterapeut alt. sjukgymnast till Mälargården i Sigtuna

Är du en leg. fysioterapeut/sjukgymnast med vidareutbildning på avancerad nivå? Vill du arbeta i en trevlig miljö med engagerade kollegor som sätter patienten i centrum? Då ska du söka denna tjänst på Mälargården i Sigtuna.

BESKRIVNING AV JOBBET
Arbetsuppgifterna: Vi söker nu en ytterligare leg. fysioterapeut /sjukgymnast, vidareutbildad på avancerad nivå, till vårt engagerade fysioteam för veckovård (måndag – fredag) och dagvård. Om intresse och kompetens finns, kan tjänsten även komma att innefatta övergripande ansvar för hela vårt fysioteam. I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast ansvarar du för planering och genomförande av hela patientens rehabiliteringsplan. Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes sjukdomsbild.

Arbetsplatsen: Stiftelsen Mälargården Rehab Center är en politiskt och religiöst obunden stiftelse (Non profit organisation). Vår verksamhet är idéburen och drivs utan vinstsyfte. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. Du hittar oss i en lugn och naturskön miljö vid Mälaren i Sigtuna norr om Stockholm.

På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Vi erbjuder rehabilitering i en naturskön miljö. Mälargården Rehab Center har med framgång erbjudit behovsanpassad rehabilitering för olika diagnosgrupper alltsedan 1970-talets början. I dag bedriver vi ”Planerad Specialiserad Rehabilitering” inom neurologi, astma/KOL, onkologi samt lymfödem. Vi rehabiliterar även personer som blivit rörelsehindrade som följd av exempelvis trafikolycka, olycksfall och/eller annan sjukdom. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, liksom med andra landsting och försäkringsbolag.

Övrigt: Vill du arbeta i en trevlig miljö med engagerade kollegor som sätter patienten i centrum? Då ska du söka denna tjänst. Mälargården har ett mycket gott och erkänt rykte bland de patienter och brukare som rehabiliterats hos oss.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER
Du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Har du erfarenhet av att arbeta inom neurologi, astma/KOL, onkologi och lymfödem samt journalsystemet TakeCare är det ett stort plus. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:
Legitimation som fysioterapeut alternativt sjukgymnast.

Vidareutbildning:
Vi vill att du är vidareutbildad på avancerad nivå, motsvarande magisterexamen.

Arbetslivserfarenhet:
Minst 3 år

LÖN
Löneform: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform:
Heltid (alternativt deltid 75-80%)

Varaktighet:
Tillsvidare anställning

KONTAKTINFORMATION
Kontaktpersoner
Björn Bildsten, Verksamhetschef
Telefon: 0708-151030
E-post: bjorn.bildsten@malargarden.se

Cilla Ekwall, leg. sjukgymnast,
Telefon: 08-594 493 635
E-post: cilla.ekwall@malargarden.se

Arbetsgivarens adress
Stiftelsen Mälargården Rehab Center
Hertigvägen 5
193 31 Sigtuna

Arbetsgivarens hemsida
www.malargarden.se

HUR SKA MAN ANSÖKA?
Maila till bjorn.bildsten@malargarden.se

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Sök jobbet senast: 2019-05-19
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Vi vill därför gärna ha din ansökan snarast.


Arbetsgivare: Stiftelsen Mälargården Rehab Center
Yrkesroll: Leg. fysioterapeut/sjukgymnast med vidareutbildning
Sista ansökan: 2019-05-19. (Intervjuer sker löpande)
Anställningsform: Tillsvidareanställning, Heltid