Take Care i Laholm söker fysioterapeut

Take Care i Laholm söker en fysioterapeut eller sjukgymnast för tillsvidareanställning på heltid. 

BESKRIVNING AV JOBBET
Till Take Care (SR Take Care Naprapati o Rehab KB) söker vi en legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast för individuella bedömningar samt planering och utförande av rehabilitering. Du ska även vara instruktör för rehab- och friskvårdsgrupper.

OM OSS
Vi är ett privat alternativ vilket skapar lite andra förutsättningar.
Patienterna du kommer att möta har stor spridning. De har allt från idrottskador och ortopediska diagnoser till behov av postoperativ- och neuroligisk rehabilitering. Vi upplever att våra patienter har lite mer motivation än patienter på andra mottagningar. De förväntar sig ett bemötande som lever upp till deras krav. Detta ser vi som en stor fördel när det kommer till resultat av olika interventioner. De ställer lite högre krav på oss, men de ger oss väldigt mycket tillbaka.

OM DIG
Vi söker dig som trivs i och bidrar till en positiv och utvecklande miljö. Du kommer att arbeta nära andra professioner som brinner för helhetshälsa med rörelse och aktivitet som ledstjärnor.
Du är en person som gillar ansvar och brinner för att med stort engagemang hjälpa dina patienter hela vägen fram till en långsiktig förändring i deras hälsa.
Du kommer att jobba självständigt men med ett erfaret team av naprapater och tränare runt dig. Hos oss är utveckling av sig själv och av hela teamet viktigt och därför söker vi dig med öppet synsätt och ett uttalat driv att fortbilda dig. Vi vill ha en medarbetare som vill framåt.

Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Kvalifikationer: Leg. fysioterapeut eller sjukgymnast
Arbetslivserfarenhet: Två till fyra års erfarenhet inom yrket är ett krav
Lön: Fast månadslön
Anställningsform: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

OM ANSÖKAN 
Så här ansöker du: Maila till info@takecarelaholm.se
Sista ansökan: Den 3 oktober 2019.

KONTAKT
Maria Svensson, Take Care, info@takecarelaholm.se
Tel: 0430-79055
Adress: Industrigatan 29, 312 34  Laholm
Hemsida: www.takecarelaholm.se


Mottagning: Take Care
Yrkesroll: Leg. fysioterapeut/sjukgymnast
Sista ansökan: 3 oktober 2019
Anställningsform: Tillsvidare

2019-09-06|PLATSANNONS|