Annons för Rollermouse

Fysioterapeut sökes till Munkedals kommun

Vi söker en leg. fysioterapeut/sjukgymnast till Munkedals kommun. Hos oss får du ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med ett positivt gäng. Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

BESKRIVNING AV JOBBET
Arbetsuppgifterna: Du som fysioterapeut har en stor och självklar del i arbetet kring patienten/vårdtagaren inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du ansvarar för ett geografiskt område och inom detta utföra alla förekommande fysioterapeutiska insatser som ingår i det kommunala ansvaret. Du kommer att möta patienten /vårdtagaren genom hela vårdkedjan då fysioterapeuten är en del i planeringen i samband med utskrivning från sjukhuset. Ett brett, omväxlande och innehållsrikt arbetssätt såsom rehabilitering i eget boende, särskilt boende, korttids samt träningsgrupper i egen träningslokal. I uppdraget ingår även hjälpmedelsbedömningar, utprovning och förskrivning. Det ingår också att utbilda, instruera och handleda övrig vård och omsorgspersonal inom olika fysioterapeutiska områden exempelvis förflyttningar, individuell rehabilitering. Vi arbetar med HSL-uppdrag och har en långtgående delegation till vårdpersonal. Som fysioterapeut hos oss kommer du att ha ett nära samarbete med övriga professioner inom vård och omsorg. Arbetet bygger på att du kan ta egna beslut samtidigt som samverkan i team är en stor och självklar del. Du kommer att få introduktion och handledning.

Arbetsplatsen: Vi på rehab är en arbetsgrupp som består av tre fysioterapeuter/sjukgymnaster med dig, fyra arbetsterapeuter, en syn- och hörselinstruktör, en undersköterska, en reparatör och en enhetschef. Vi har helt nya lokaler med ljusa och rymliga kontor, egen dator, två behandlingsrum, träningsrum med bra och anpassade träningsredskap till vår målgrupp samt ett träningskök. Vi har nära samarbete med varandra inom rehab. I Munkedals kommun arbetar vi aktivt med friskvård till personal och friskvårdsbidrag finns.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER
Kvalifikationer: Vi söker en leg fysioterapeut/sjukgymnast. Du ska ha en förmåga till självständigt arbete, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till patienterna/vårdtagarna, anhöriga och personal.
Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift och körkort krävs.

Arbetslivserfarenhet: Tidigare erfarenhet inom kommunal rehabilitering är meriterande men inte ett krav.
Vidareutbildning: Arbetsgivaren är mån om att ge medarbetarna möjlighet till vidareutbildning inom yrkesområdet och verksamhetens behov.

Övrigt: Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca 10 400 invånare, och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur,
från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter.

LÖN
Löneform: Individuell lönesättning

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Heltid med start så snart som möjligt
Varaktighet: Tillsvidare

KONTAKTINFORMATION
Kontaktperson:
Margot Stelling, enhetschef
e-post: margot.stelling@munkedal.se
telefon: 0524-18340

Facklig kontaktperson:
Emma Andersson, fysioterapeut
e-post: emma.andersson2@munkedal.se
tlefon: 0524-18342

Arbetsgivarens adress:
Postadress: Munkedals Kommun Rehabenheten, 455 80 Munkedal
Besöksadress: Rehabenheten, Bruksvägen 4, 455 33 Munkedal

Arbetsgivarens hemsida: www.munkedal.se

HUR SKA MAN ANSÖKA?
Maila din ansökan till enhetschef Margot Stelling.
e-post: margot.stelling@munkedal.se

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Sök jobbet senast: 27 maj 2018

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få träffa dig och att du vill bli en del i vårt glada gäng!

Kommun: Munkedals kommun
Yrkesroll: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Sök jobbet senast: 27 maj 2018
Anställningsform: Tillsvidare 100%

2018-05-03|PLATSANNONS|