Med en toppannons blir du synlig för fysioterapeuter

Fysioterapeut sökes till Lysekils kommun

Vill du arbeta i ett tvärprofessionellt team som aktiverar och skapa trygghet för patienterna? Är du leg. fysioterapeut? Då är det dig vi söker till hemsjukvården i Lysekils kommun.

OM LYSEKILS KOMMUN
Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

OM REHABENHETEN

Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du tillsammans i team med olika professioner arbetar för att underlätta och skapa trygghet för patienten? Är du leg. fysioterapeut? Då är det dig vi söker till hemsjukvården i Lysekils kommun.

På Rehabenheten arbetar ett positivt gäng fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter med rehabilitering i såväl eget som särskilt boende. Vi har ett välfungerande Trygg hemgångsteam och samarbetar med andra verksamheter i och utanför kommunen.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER
Att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast i hemsjukvården är ett spännande och omväxlande arbete, där du planerar dina dagar själv. Vi söker dig som är positiv och framåt och vill vara med i utvecklingsarbetet på Rehabenheten.

Arbetsuppgifter:
• Bedömning, planering och genomförande av rehabiliteringsinsatser
• Hjälpmedelsutprovning
• Undervisning/handledning av patienter, anhöriga och vård- och omsorgspersonal
• Delta i teamträffar med andra professioner

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta med personer i alla åldrar. Önskvärt om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut inom den kommunala hälso- och sjukvården. Vi vill att du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datavana.

Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men också att kunna samarbeta med kollegor och övrig personal. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

B- körkort.

Välkommen med din ansökan!

LÖN
Månadslön enligt avtal

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Heltid, dagtid.
Varaktighet: tillsvidare

KONTAKTINFORMATION
Kontaktperson: Marita Niemi, enhetschef, 0523- 613425
Facklig kontaktperson: Nås via kommunens växel 0523-613000
Arbetsgivarens adress: Lysekils kommun, 45080 Lysekil
Arbetsgivarens hemsida: https://lysekil.se/

HUR SKA MAN ANSÖKA?
Ansök på arbetsgivarens webbplats: https://lysekil.varbi.com/se/what:job/jobID:253142/


SISTA ANSÖKNINGSDAG

Sök jobbet senast: 2019-05-19 Intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetsgivare: Lysekils kommun
Yrkesroll: Leg. fysioterapeut
Sök jobbet senast: 19 maj 2019
Anställningsform: Tillsvidare