Leg fysioterapeut med specialistkompetens sökes till Bragée Rehab i Stockholm

Bragée Rehab i Stockholm söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med specialistkompetens inom smärta eller mental hälsa och med erfarenhet av teamarbete.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut deltar du i hela rehabkedjan från bedömning inför deltagande till uppföljning ett år efter avslutad rehab. Arbetet med deltagare sker främst i grupp där du och ditt team följer de egna grupperna genom hela deras rehabtid. Som fysioterapeut träffar du gruppen flera dagar per vecka och förmedlar såväl teoretisk som upplevelsebaserad kunskap dels i teoribaserade workshops, men även praktiskt genom tex kroppskännedomsövningar, lätträning, neurosomatiskt övande eller bålstabilitetsträning.

Vi har en uttalad neurosomatisk inriktning vilket innebär att vi arbetar bottom-up med metoder som främst inriktar sig på dysreglering i det autonoma nervsystemet. Känner du dig hemma inom det här området så kan vi erbjuda ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med läkare, psykolog, socionom samt arbetsterapeut i en trevlig arbetsmiljö med många nöjda rehabdeltagare. Klinikens måtto är att varje person som kommer hit skall känna sig ”trygg och trodd”.

OM DIG
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande uppgifter, gärna inom ett privat vårdföretag.  Att du har specialistkompetens inom smärta eller mental hälsa och har erfarenhet av teamarbete är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda grupper samt om du har kompetens inom till exempel Basal Kroppskännedom eller Feldenkrais.

Som person är du engagerad och flexibel och tycker om att leda grupper. Kliniken är i ständig utveckling och du får stora möjligheter att lära av erfarna och kunniga kollegor.

OM OSS
Bragée kliniker består av Bragée Rehab och Bragée ME-center som båda arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Totalt har kliniken drygt 70 anställda och har funnits sedan 2014. Våra lokaler ligger i Garnisonen på Karlavägen 100.

Bragée Rehab har sex team med läkare, fysioterapeuter, psykologer, socionomer och rehabkoordinatorer/arbetsterapeuter som tillsammans arbetar med multimodal rehabilitering inom vårdval ”Specialiserad rehabilitering vid långvarig smärta och utmattningssyndrom”. Bragée ME-center utreder och behandlar ME/CFS.

Vill du veta mer om oss, läs på http://www.bragee.se/

Välkommen med din ansökan!

OM ANSÖKAN
För frågor om tjänsten, maila Sofia Ödman, fysioterapeut samt enhetsledare vid Utmattningsenheten. E-post: sofia.odman@bragee.se

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2019-10-04

Ansökningsformulär finns på vår webb:
Klicka på denna länk för att söka jobbet!

Arbetsgivare: Bragée Rehab
Yrkesroll: Leg sjukgymnast/fysioterapeut med specialistkompetens
Sista ansökan: 4 oktober 2019

2019-09-05|PLATSANNONS|