Norlandia söker fysioterapeut till korttidsboende i Rävlanda. Vi söker dig som vill arbeta med meningsfulla arbetsuppgifter och göra skillnad på riktigt. Norlandia Casparssons är ett trivsamt korttidsboende med god arbetsmiljö och gemytlig familjekänsla.

OM ARBETSGIVAREN
Vår ledstjärna är att erbjuda våra boende ett ”gott liv – varje dag” Funderar du på att söka nytt arbete så ta chansen at få ett lärorikt, omväxlande och ibland även utmanande arbete – den ena dagen är inte den andra lik! Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorgen, förskolor och patienthotell. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt. Norlandias ledord ”gott liv–varje dag” innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt år i fokus.

OM KORTTIDSBOENDET
Casparssons Vårdhem är ett trivsamt korttidsboende med familjekänsla beläget i centrala Rävlanda. Casparssons omfattar 24 rum fördelade på två enheter. Inriktningen på enheterna är somatik eller demens med neurologisk och/eller fysisk funktionsnedsättning, under och över 65 år. Att arbeta som fysioterapeut på korttidsboende innebär ett omväxlande arbete där god planering och samordning är av stor vikt. Tillsammans med övriga professioner arbetar ni med målet att varje patient ska kunna återgå till ett självständigt och meningsfullt liv. Vi lär av varandra och har ett tätt kollegialt samarbete för att leverera kvalitativ vård och omsorg

OM DIG SOM VI SÖKER
Du ska vara legitimerad (svensk legitimation) fysioterapeut och ha god kännedom om olika sjukdomstillstånd och behandlingsmetoder. Vi söker dig som har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt samt göra egna bedömningar gällande rehabiliteringsärenden

Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Är ansvarstagande och lösningsorienterad där du ser möjligheter framför hinder. Du tar egna initiativ till att utveckla arbetet, är en lagspelare samtidigt som du också trivs med ett självständigt arbete. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå ifrån att alla vill och kan ta ansvar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och kollegor. Du kommer också att samarbeta med uppdragsgivarens rehabiliteringspersonal, delta i vårdplaneringar och medverka vi bostadsanpassningsärenden. Du behöver vara flexibel gällande arbetsuppgifter och i viss mån när det gäller arbetstider.

I tjänsten ingår även en del administrativa uppgifter; utbildning i förflyttningsteknik samt att ansvara för kontroller av medicintekniska produkter samt medverka i verksamhetens kvalitetsarbete. Det ingår även i tjänsten att vara fysioterapeut på Vidhöge äldreboende i Veddige vid behov, men du är placerad på Casparssons.

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Fast anställning, dagtid.
Omfattning: 100 % tom 31 augusti 2023, därefter 80 %. (Till och med augusti månad så kommer du att tjänstgöra en dag i Norlandias verksamheter i Varberg.)
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Lönesättning: Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag: 2023-05-31

KONTAKTPERSON
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Susanne Landhage, verksamhetschef
casparssons.verksamhetschef@norlandia.com

OM ANSÖKAN:
Sök via denna länk https://jobb.norlandia.se/jobs/2393082-legitimerad-fysioterapeut

Varmt välkommen med din ansökan!

MER OM NORLANDIA
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.


Plats: Casparssons Vårdhem, Rävlanda
Roll: Leg. fysioterapeut
Sista ansökan: 31 maj 2023