Leg. fysioterapeut med vidareutbildning på avancerad nivå sökes till Mälargården i natursköna Sigtuna.

Specialiserad rehabilitering
Mälargården Rehab Center har med framgång erbjudit behovsanpassad rehabilitering för olika diagnosgrupper alltsedan 1970-talets början. Idag bedriver vi specialiserad rehabilitering inom neurologi, astma/KOL, onkologi samt lymfödem. Vi rehabiliterar även personer som blivit rörelsehindrade som följd av exempelvis trafikolycka, olycksfall och/eller annan sjukdom. Vi tar emot patienter för inneliggande rehabilitering men även dagrehabpatienter. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, liksom med andra landsting och olika kommuner.

Kvalifikationer hos dig
Vi ser helst att du vidareutbildad på avancerad nivå alternativ att du påbörjat en vidareutbildning på avancerad nivå.

Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta. Har du erfarenhet av att arbeta inom neurologi, astma/KOL, onkologi och lymfödem, är det ett stort plus. Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes sjukdomsbild. På Mälargården har vi hjälpt många med olika diagnoser att förändra sin livssituation till det bättre. Vi erbjuder rehabilitering i en naturskön miljö.

Mer om Mälargården
Mälargården har bedrivit planerad specialiserad rehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting under många år. Vi har flera uppdrag från Stockholms Läns Landsting gällande rehabilitering av patienter med skador/sjukdom inom neurologi, cancer, astma/KOL och lymfödem.

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer
Fysioterapeut eller sjukgymnast med två till fyra års erfarenhet.

Utbildning
Legitimation som fysioterapeut eller sjukgymnast. Vidareutbildning på avancerad nivå eller påbörjad vidareutbildning på avancerad nivå.

Språkkrav
Svenska

Om ansökan
Du ansöker om tjänsten genom att skicka ett personligt brev och CV till verksamhetschefen Björn Bildsten.  Sista ansökningsdag är 16 december 2021 men vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktpersoner
Cilla Ekwall, leg. sjukgymnast
cilla.ekwall@malargarden.se, 08-594 93 635

Björn Bildsten, Verksamhetschef
bjorn.bildsten@malargarden.se 08-594 93 631, 070-815 10 30

Var ligger arbetsplatsen?
Hertigvägen 5
19331 Sigtuna

En non-profit organisation
Stiftelsen Mälargården Rehab Center är en politiskt och religiöst obunden stiftelse. Vår verksamhet är idéburen och drivs utan vinstsyfte. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. Du hittar oss i en lugn och naturskön miljö vid Mälaren i Sigtuna norr om Stockholm. Besök gärna vår hemsida!  http://www.malargarden.se

Roll: Leg fysioterapeut/sjukgymnast med vidareutbildning
Sista ansökan: 16 december 2021
Anställning: Tills vidare, 100%