Vi söker en vikarierande leg. sjukgymnast/fysioterapeut till vårt rehabteam på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med våra veterinärer, ortopeder och djursjukskötare på vårt ortopedicentrum. Rehabavdelningen är utrustad med bl.a. vattentrask, bassäng, belastningsmatta och laser. Våra patienter rehabiliteras ofta från ortopediska skador eller neurokirurgi, men kan också vara aktiva friskvårdshundar.

Vad jobbet innebär
En stor del av vardagen utgörs av självständigt arbete i poliklinisk verksamhet på rehab med egna patienter. I din uppgift ingår att bidra till kompetenshöjning inom rehabområdet bland sjukhusets medarbetare och expandera vårt serviceerbjudande inom rehabilitering genom att aktivt bearbeta befintliga och potentiella kunder samt genomföra olika former av marknadsaktiviteter.  Det dagliga arbetet innebär:  Att delta i den dagliga ronden på kirurgikliniken och behandling av inneliggande patienter. Att ha egna patienter på rehabmottagningen.  Poliklinisk mottagning tillsammans med ortopedveterinär. Att ansvara för vård och underhålla utrustning och lokaler tillsammans med rehabgruppen.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad leg. sjukgymnast/fysioterapeut med flera års erfarenhet och gärna med ett par års dokumenterad erfarenhet från djursjukvården. Arbetet kräver att du har en mycket god förmåga att kommunicera med både kollegor och djurägare. Täta kundkontakter ingår i det dagliga arbetet. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och med förmåga att behålla fokus även i ett högt tempo.

Kontaktperson
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Sandy Anderson, Gruppledare Rehabavdelningen och leg. sjukgymnast/fysioterapeut: sandy.anderson@blastjarnan.se

Varaktighet:
Vikariat på 60 procent under 15-18 månader.
Arbetstider:
Såväl dag- som kväll- och helgtjänstgöring förekommer.
Tillträde: Vecka 33.

Sista ansökningsdag:  31 maj 2021, men vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan så snart du kan.

Skicka in din ansökan här: https://jobb.blastjarnan.se/jobs/1142133-leg-sjukgymnast-leg-fysioterapeut-vikariat?promotion=228788-trackable-share-link-fysioterapeuterna

Varmt välkommen med din ansökan!  Känner du några som skulle passa ännu bättre för tjänsten? Berätta om den för dem!

Mottagning: Rehab Göteborg
Yrkesroll: Leg sjukgymnast/fysioterapeut
Sista ansökan: 31 maj 2021
Anställning: Vikariat, 60 %