Vi söker en fysioterapeut till en vårdcentral i framkant.

Om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden i Nyköping är en stor vårdcentral med ca 17 000 listade patienter. I sjukgymnastgruppen ingår fem sjukgymnaster/fysioterapeuter. Gruppen har tillgång till en rehabassistent som bland annat hjälper till med hjälpmedel, bemannar TeleQ och gruppträningar.

Vi är måna om våra patienter, som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden för att bli lite bättre. Just nu håller vi på att utveckla vår digifysiska vård som möjliggör rehabilitering för patienter på en ny nivå. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Besöksadress
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Som fysioterapeut hos oss är ditt arbete varierat och innehåller mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. I arbetet ingår också rådgivning via TeleQ och PTJ24. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande, liksom utbildning inom OMI, OMT, akupunktur, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Information om tjänsten lämnas av
Tina Adelman, enhetschef
tina.adelman@ptj.se

Karin Lundell, sjukgymnast och facklig representant
karin.lundell@regionsormland.se

Om ansökan
Skicka din ansökan till enhetschef Tina Adelman:
tina.adelman@ptj.se

Sista ansökningsdatum: 2020-08-31

Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Yrkesroll: Leg sjukgymnast/fysioterapeut
Sista ansökan: 31 augusti 2020
Typ av tjänst: Tills vidare