Vi söker leg sjukgymnast/fysioterapeut till Vårdcentralen Stadsfjärden i Nyköping för ett föräldravikariat, med goda möjligheter att vikariatet övergår till en tillsvidareanställning framöver.

Om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral med cirka 17 000 listade patienter. I sjukgymnastgruppen ingår fem sjukgymnaster. Vi är måna om att våra patienter ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden för att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Besöksadress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Om dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Som fysioterapeut hos oss arbetar du både med mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat för en av våra underbara fysioterapeuter som kommer att vara föräldraledig. Det finns mycket goda möjligheter att vikariatet övergår till en tillsvidareanställning framöver.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande, liksom utbildning inom OMI, OMT, akupunktur, artrosskola, astma/KOL och smärta. Vi välkomnar din ansökan även om du är nyutexaminerad.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om tjänsten lämnas av
Tina Adelman:
E-post: tina.adelman@regionsormland.se

Lämna in din ansökan här
Skicka din ansökan Tina Adelman tina.adelman@regionsormland.se


Mottagning: Vårdcentralen Stadsfjärden
Yrkesroll: Leg sjukgymnast/fysioterapeut
Sista ansökan: Pågår fortlöpande
Typ av tjänst: Föräldravikariat