Hudiksvall Din hälsocentral söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast – gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård – för tillsvidareanställning.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde Hudiksvall Nordanstig. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabilitering, bassäng och dietist. På Hudiksvall Din Hälsocentral pågår just nu en renovering för att skapa ett Hälsans hus som ska stå klart 2020. Flera aktörer flyttar då in under samma tak för att skapa en god och nära vård för medborgarna. Det pågår också ett utvecklingsarbete och under maj månad startar en Lättakut för att förbättra dels arbetsmiljön, dels mottagandet för våra patienter.
Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till vidareutveckling. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig som fysioterapeut en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat. Du kommer att arbeta i ett team med andra fysioterapeuter och här finns möjlighet att utvecklas tillsammans så väl som individuellt. Att arbeta som fysioterapeut hos oss är omväxlande och stimulerande. I huvudsak har du egen mottagning men arbetar nära dina fysioterapeutkollegor samt läkare, sjuksköterska och undersköterska. Tjänsten innebär både ett självständigt arbete och nära samarbete med andra yrkesgrupper.
Som fysioterapeut arbetar du med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsvariationer/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du är första instans för patienter med besvär i rörelse-/stödapparaten samt att du för denna patientgrupp får skriva röntgenremiss vid behov.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast – gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård.
Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med behandlingsformerna OMT, OMI, McKenzie, akupunktur, basal kroppskännedom och BOA-konceptet.  Vi tror att du, tillsammans med oss, vill vara med och forma det framtida arbetet med rehabilitering på vår hälsocentral.
Körkort erfordras.
Intervjuer sker löpande.

ANSTÄLLNING
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Antal platser: 1

ANSÖKAN
Arbetsgivarens referensnummer: RS 2020/1707
Senaste ansökningsdatum: 2020-09-14
Ansök här! 

KONTAKTPERSONER
Vårdenhetschef: Roger Östlund
Tel: 0650-928 17
Email: roger.ostlund@regiongavleborg.se

Fysioterapeut: Lina Tollin
Email: lina.tollin@regiongavleborg.se

Facklig företrädare: Eva Matton, Fysioterapeuterna
Tel: 070-200 33 59
Email: eva.matton@regiongavleborg.se

Yrkesroll: Fysioterapeut/sjukgymnast
Sista ansökan:
14 september
Typ av tjänst: Tillsvidare