Vi söker fysioterapeuter som gillar att vrida och vända på problem. Och människor. Välkommen till vård och omsorg i Göteborgs Stad.

Om arbetsgivaren
Är du legitimerad fysioterapeut och vill vara en del av vårt engagerade rehabteam i stadsområde sydväst? Som fysioterapeut i Göteborgs Stad är du aldrig ensam. Här jobbar du i team med allt från arbetsterapeuter till sjuksköterskor. Och i förlängningen bidrar du och dina kollegor till en ännu mer självständig vardag för göteborgarna.
Vi bedriver kommunal hälso- och sjukvård och ansvarar för rehabiliteringen för personer som bor i ordinärt boende samt på vård- och omsorgsboende. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med fokus på patientens resurser och delaktighet.

Om tjänsten
Som fysioterapeut utför du bedömningar, behandlingar och utvärderingar. I arbetet ingår också att handleda omvårdnadspersonal och ordinera rehabiliteringsinsatser samt att förskriva och prova ut medicintekniska hjälpmedel.
På våra arbetsplatser har vi ett öppet och stöttande klimat där varje medarbetare är viktig. Inom arbetsgruppen finns bred kompetens och vi värdesätter varandras erfarenhet och kunskap och ser gärna att du som anställd vill vara delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. För vi tror som sagt att du gillar att vrida och vända på saker och ting.

Mer information finns HÄR.

Hoppas att du vill bli vår fysioterapeut och en del av vårt team inom vård och omsorg i Göteborgs Stad! Vi lovar att det är många trevliga kollegor som längtar efter att träffa dig. Lycka till med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2023-02-28
Ansök HÄR!

Yrkesroll: Fysioterapeut
Sista ansökan: 28 februari 2023
Antal tjänster: 2