Lysekils kommun söker två fysioterapeuter som vill vara del av en betydelsefull verksamhet där man i team med olika professioner arbetar för att underlätta och skapa trygghet för patienten.

 

OM LYSEKILS KOMMUN

I Lysekils kommun arbetar ca 1 300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över. Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i kommunen service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

BESKRIVNING AV REHABENHETEN

Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du tillsammans i team med olika professioner arbetar för att underlätta och skapa trygghet för patienten? Är du leg. fysioterapeut? Då är det dig vi söker till hemsjukvården i Lysekils kommun.

På Rehabenheten arbetar ett positivt gäng fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter med rehabilitering i såväl eget som särskilt boende. Vi har ett väl fungerande Trygg hemgångsteam och samarbetar med andra verksamheter i och utanför kommunen.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER

Att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast i hemsjukvården är ett spännande och omväxlande arbete där du planerar dina dagar själv. Vi söker dig som är positiv och framåt och vill vara med i utvecklingsarbetet på Rehabenheten.

Arbetsuppgifter

  • Bedömning, planering och genomförande av rehabiliteringsinsatser
  • Hjälpmedelsutprovning
  • Undervisning/handledning av patienter, anhöriga och vård- och omsorgspersonal
  • Delta i teamträffar med andra professioner

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta med personer i alla åldrar. Önskvärt om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut inom den kommunala hälso- och sjukvården. Vi vill att du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datavana. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men också att kunna samarbeta med kollegor och övrig personal. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

B- körkort.

Tjänsten är under dagtid.

LÖN

Månadslön enligt avtal

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 2

KONTAKTINFORMATION

Enhetschef: Marita Niemi, 0523-61 34 25

Facklig företrädare: Nås via kommunens växel, 0523-61 30 00

HUR SKA MAN ANSÖKA?

Ansök på arbetsgivarens webbplats: http://lysekil.varbi.com/what:job/jobID:312784

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Sök jobbet senast: 2020-02-21. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

BEHÖVER DU OCH DIN PARTNER FLYTTA?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se, mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på medflyttarservice.se för mer information.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Arbetsgivare: Lysekils kommun
Yrkesroll: Leg. fysioterapeut
Sista ansökan: 21 februari 2020
Anställningsform: Tillsvidare