Vi söker en fysioterapeut till Vårdcentralen i Ljungbyhed som vill ingå i vårt tvärprofessionella teamsamarbete runt patienten.

Om arbetsplatsen
Vi har cirka 4 000 listade patienter och ett komplett medicinskt åtagande enligt Hälsovalet. Här finns en bas av specialister inom allmänmedicin, väl utbyggda sjuksköterskeledda specialmottagningar, rehabiliteringskompetens samt psykologmottagning. I sin småskalighet råder nära samarbete mellan alla professioner och en genuin kontakt med patienterna.

Vi välkomnar nu en fysioterapeut till vårt härliga team på Vårdcentralen Ljungbyhed att vara med och göra skillnad varje dag! Hos oss erbjuds du goda möjligheter till eget inflytande, en anpassad introduktion samt kontinuerlig kompetensutveckling. Här ges även utrymme för förkovring under arbetstid. Arbetsplatsen präglas av ett gott och prestigelöst samarbete, med fina omdömen i såväl patient- som medarbetarenkäter.

Kvalitet, gott bemötande och hög patientsäkerhet prioriteras i alla lägen.

Arbetsuppgifter
I din roll som fysioterapeut hos oss ingår sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att leda diverse gruppverksamheter, ta emot nybesök för bedömning och att följa dina patienter under behandling. Som fysioterapeut hos oss ingår du i ett team med resten av vårdcentralens personal och är en naturlig del i det tvärprofessionella samarbetet runt patienten. Din roll är viktig och din kompetens värderas högt. Arbetet planerar du med stora frihetsgrader samt följer upp och utvärderar dina insatser med patienten. Då vi samarbetar med Vårdcentralen Klippan kan en mindre del av tjänstgöringen bli aktuell även där.

Till oss kommer patienter i alla åldrar med många olika diagnoser, vilket skapar möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. I utbyte förutsätter vi att du vill bidra till våra utvecklingsarbeten, som är viktiga för att vi ska kunna erbjuda hög medicinsk kvalitet med gott resursutnyttjande. Vi strävar alltid efter att bli lite bättre varje dag.

Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom primärvården men det är inget krav.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en person som är initiativrik, engagerad och ansvarstagande. Du trivs med att samarbeta, men har även en god förmåga att arbeta självständigt. Att kommunicera väl med andra och snabbt ställa om när situationen kräver det är egenskaper vi värdesätter.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2022-09-19
Referensnummer: C99743

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk!

Kontaktpersoner
Janet Hultberg, Verksamhetschef
0766-48 64 28

Åsa Grönberg, Chefstöd
0435-66 63 54

Övrigt
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Yrkesroll: Leg fysioterapeut/sjukgymnast
Sista ansökan: 19 september
Typ av tjänst: Tillsvidare