Vill du ha ett omväxlande jobb där du gör skillnad varje dag? Som fysioterapeut i Vetlanda kommun jobbar du både inom hemsjukvården och på våra särskilda boenden. Ett otroligt viktigt jobb, minst sagt. Som fysioterapeut är du stationerad på Norrgården men din arbetsplats är hela vår vackra kommun, där den vänliga aktiva småstaden blivit Höglandets handelscentrum. En landsbygd där naturen ser ut ungefär som i Astrid Lindgrens sagor.  Välkommen att bli en av cirka 2 900 anställda i Vetlanda kommun. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor. Varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut i Vetlanda kommun får du möta en stor bredd av patienter i alla åldrar, med olika funktionsnedsättningar och sjukdomstillstånd – ingen dag är den andra lik. Du ansvarar för den fysioterapeutiska bedömningen, utredningen och målsättningen samt planering och genomförande av träning och anpassning av hemmiljön både i ordinärt och särskilt boende. Du handleder personal i arbetet för att ge patienterna de bästa förutsättningarna.

Vid funktionsnedsättning är det viktigt att patienten känner sig trygg i sitt hem. Här har du som fysioterapeut tillsammans med arbetsterapeuten en viktig roll. Genom exempelvis anpassning, hjälpmedel och träning kan du bidra till att säkerställa en fungerande hemmiljö för patienten.

På ditt nya jobb arbetar du i team tillsammans med arbetsterapeut, rehabassistent, sjuksköterska och undersköterska. Och alltid med patienten i fokus. Service i toppklass är ett av målen som vi eftersträvar varje dag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast, som söker ett utmanande, utvecklande och flexibelt arbete. Du har en vilja att arbeta med patienter i alla åldrar, med rehabilitering för en ökad livskvalité. Vi utgår från att du som söker är intresserad av teamarbete och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ingen erfarenhet krävs.

B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN
Ansök senast: 2020-09-08
Söklänk: Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

ANSTÄLLNING
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, måndag till fredag, dagtid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

KONTAKTPERSONER
Kontaktperson: Områdeschef Malin Nordström, telefon: 0383-578 82
Facklig företrädare: Nås genom kommunens växel, telefon: 0383-971 00

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg ”Offentliga jobb”. Ansök direkt via länken i annonsen.

Vetlanda kommun är en inkluderande arbetsgivare som förespråkar mångfald och jämställdhet. Alla ansökningar behandlas utifrån ett likabehandlingsperspektiv. I Vetlanda kommun jobbar vi utifrån kärnvärdena glädje, mod, respekt och tillsammans, en värdegrund som genomsyrar hela organisationen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Yrkesroll: Leg fysioterapeut
Anställningstyp: Tillsvidare, heltid
Sista ansökan: 8 september 2020