Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast sökes till Vårdcentralen Stadsfjärden i Nyköping för tillsvidareanställning på heltid. 

BESKRIVNING AV JOBBET

Arbetsuppgifter: Hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorganen, men även med andra diagnoser såsom neurologiska tillstånd och psykosomatiska besvär. Som fysioterapeut hos oss arbetar du både med mottagningsverksamhet, individuell behandling, patientutbildning och gruppbehandling. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Arbetsplatsen: Vårdcentralen Stadsfjärden är en del av Praktikertjänstkoncernen. Vi vill skapa morgondagens primärvård redan i dag. Som fysioterapeut arbetar du både självständigt, i nära samarbete med fyra fysioterapeutkollegor och i samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Vi är måna om våra patienter som vi vill ska få bästa möjliga bemötande och vård. Tillsammans jobbar vi hela tiden för att bli lite bättre. Våra delägare deltar aktivt i vården och det är därför nära till besluten.

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral med ca 17 000 listade patienter. I fysioterapeutgruppen ingår fem fysioterapeuter.

VEM SÖKER VI?

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande, liksom utbildning inom OMI, OMT, akupunktur, artrosskola, astma/KOL och smärta.

Personliga egenskaper: Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan redan i dag.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Lön: Individuell lönesättning. Fast månads-, vecko- eller timlön

Anställningsform: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

KONTAKTINFORMATION

Kontaktperson:
Tina Adelman, enhetschef,
tina.adelman@ptj.se, 070-363 66 54

Adress: Vårdcentralen Stadsfjärden, Gästabudsvägen 6, Nyköping

Hemsida: www.ptj.se/vardcentralen-stadsfjarden/start/

SÅ HÄR SÖKER DU

Maila till tina.adelman@ptj.se

Sök jobbet senast:  31 december 2019

Mottagning: Vårdcentralen Stadsfjärden, Nyköping
Yrkesroll: Leg Sjukgymnast/Fysioterapeut
Sista ansökan: 31 december 2019
Anställningsform: tillsvidare