Är du fysioterapeut och vill vara del av en betydelsefull verksamhet där du tillsammans i team med olika professioner arbetar för att underlätta och skapa trygghet för patienten? Då är det dig vi söker till hemsjukvården i Lysekils kommun.

I Lysekils kommun arbetar cirka 1400 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över. Vårt jobb är att ge de 14 400 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna. Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

REHABENHETEN
På Rehabenheten arbetar ett positivt gäng fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter med rehabilitering i såväl eget som särskilt boende. Vi har ett bra samarbete med övriga verksamheter i och utanför kommunen. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du tillsammans i team med olika professioner arbetar för att underlätta och skapa trygghet för patienten? Är du leg. fysioterapeut? Då är det dig vi söker till hemsjukvården i Lysekils kommun. Att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast i hemsjukvården är ett spännande och omväxlande arbete, där du planerar dina dagar själv. Här arbetar du som fysioterapeut med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi söker dig som är positiv och framåt och vill vara med att fortsatt utveckla vår Rehabenhet. Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov. Vi ser till att du via olika försäkringar vid sjukdom och föräldraledighet har en trygg anställning hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Bedömning, planering och genomförande av rehabiliteringsinsatser. Hjälpmedelsutprovning. Undervisning/handledning av patienter, anhöriga och vård- och omsorgspersonal

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta med personer i alla åldrar. Önskvärt om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut inom den kommunala hälso- och sjukvården. Vi vill att du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datavana. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men också att kunna samarbeta med kollegor och övrig personal. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. B- körkort.

MER OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid, dagtid.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön enligt avtal, individuell lönesättning
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Lysekil
Län: Västra Götalands län
Referensnummer: 2021/165

KONTAKT
Enhetschef: Marita Niemi, enhetschef, 0523-61 34 25
Facklig företrädare: Nås via växel, 0523-61 30 00

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag: 2021-10-31. Intervjuer kommer att ske löpande.
Ansök här: https://lysekil.varbi.com/se/apply/positionquick/431715/

Välkommen med din ansökan!

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?
Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk. Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Övrigt
Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Roll: Fysioterapeut/sjukgymnast
Anställning: Tillsvidare, heltid
Referensnummer: 2021/165
Sista ansökan: 31 oktober 2021