Fysioterapeut med egen etablering sökes till Studioaktiv24 i Hörby, en gymkedja med rehabavdelning.

Om oss
Vi är en gymkedja som har sju anläggningar på sex orter i Skåne. Vi började verksamheten i Eslöv där vi funnits sedan 2007 och driver våra anläggningar med en familjär känsla. Vi erbjuder fina och fräscha gym utrustade med maskinpark, lyftarpodier och ytor för fria vikter och funktionell träning. Vi erbjuder även gruppträning i olika former, några anläggningar har gruppträningssalar och spinningsal. Vi värnar om att ha kunnig och drivande personal på plats som brinner för träning och hälsa. I Eslöv har vi etablerat StudioRehab med massör, fotterapeut och två sjukgymnaster. I Hörby har vi StudioRehab med massör samt en fysioterapeut som driver sin verksamhet i våra lokaler. På våra orter har vi även goda samarbeten med både företag och föreningar.

Om dig
Du ska vara legitimerad (svensk legitimation) fysioterapeut och ha god kännedom om olika sjukdomstillstånd och behandlingsmetoder och gärna ha ett träningsinriktat fokus.
Du har en egen etablering och hyr behandlingsrum i våra lokaler. Du kommer då att ha ditt företagsnamn men går även under StudioRehab där du också kommer att marknadsföras via våra kanaler, sociala medier och hemsidor. Du jobbar enskilt men ingår i vårt team där du har kollegor på plats i form av våra personliga tränare, receptionister, anläggningsansvarig samt gruppträningsinstruktörer, men även kollegor inom fysioterapin via StudioRehab i Eslöv. När du inte nyttjar rummet kan det nyttjas av massör, som anpassar tiderna efter din verksamhet.
Vi söker en positiv drivande person som utöver rehab även brinner för träning och hälsa och passar bra in i vårt team och vår verksamhet.

Om anställningen
Avtalet innebär hyreskontrakt för rum med tillgång till övriga faciliteter, tidigast från och med 1 sep 2023. I hyran ingår el och vatten samt inredning såsom skrivbord, bänk med mera. Behandlingsrummet är beläget på anläggningen men egen entré för StudioRehab finns.
För frågor, mer information och ansökan kontaktar du oss via mail.

Kontaktperson
Sara Hylander Håkansson, personalansvarig
jobb@studioaktiv24.se

Yrkesroll: Leg. fysioterapeut
Tillträde: Tidigast 1 september
Typ av tjänst: Hyreskontrakt för rum