Legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast sökes till FysEtt Rehab- & Träningscenter i Norrköping för ett heltidsvikariat på cirka 1,5 år.

VILKA ÄR VI?

Om arbetsplatsen: FysEtt är ett privatägt rehab- och träningscenter som är en tvådelad verksamhet, friskvård och sjukvård. Vår idé bygger på att alla ska kunna träna utifrån sina egna förutsättningar och att man ska ha tillgång till fysioterapi, samt friskvård under samma tak. Vi har öppet sju dagar i veckan, så vi jobbar enligt schema. Vilket innebär att man jobbar dagtid, kväll och helg (ca 3 helgdagar per termin). Så det här är inget 7 till 16-jobb. I dag har vi fem fysioterapeuter som arbetar på etablering mot Region Östergötland. Sen har vi ytterligare en fysioterapeut som jobbar ut mot privata boenden. Vi har två massageterapeuter/ friskvårdsterapeuter och tre receptionister/lokalvårdare.

Fysioterapeutens arbetsuppgifter: Som fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med sjukdomar och skador i framförallt rörelse- och stödjeorganen, primärvård. Det är även bra om du tycker att det är kul att leda gruppträning. Eftersom vi är ett litet företag behöver alla hjälpas åt med olika arbetsuppgifter.

VEM SÖKER VI?

Kvalifikationer: Vi söker dig som är/kommer att bli legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, senast i januari 2020.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med olika människor oavsett ålder, kön, funktionshinder eller etnicitet. Du är positiv, har god samarbets- och initiativförmåga. Vidare är det en merit om du kan leda gruppträning, men inget tvång. Eftersom vi är ett litet företag, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Varaktighet: Vikariat. Tillträde efter överenskommelse, men gärna från vecka 3, 2020 till och med den 15 augusti 2021 med eventuell förlängning.

Anställningsform: Heltid. 100 %, (38 timmar/vecka)

Lön: Individuell lönesättning. Månadslön.

KONTAKTINFORMATION

Kontaktperson: Ulrika Strid Grönblad

E-post: ulrika@fysett.se

Telefon: 011-18 20 01

Adress: Lundatorpsvägen 9, 602 13 Norrköping

Hemsida: www.fysett.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka ett mail så fort som möjligt.

Mottagning: FysEtt, Norrköping
Yrkesroll: Leg fysioterapeut alt. sjukgymnast
Sista ansökan: Pågår fortlöpande
Anställningsform: Heltidsvikariat