Fysioterapeut med utbildning och erfarenhet av att arbeta med muskuloskeletala besvär, neurologi eller ortopedi sökes till en stor hälsocentral i Hudiksvall.

VERKSAMHETEN
Hudiksvall Din hälsocentral en av de större hälsocentralerna i länet, med drygt 14 000 listade patienter. Hudiksvall är den mindre staden med det stora utbudet; närhet till både hav, fjäll och storstad; tillgång till attraktiva boenden med rimlig kostnad ett rikt kultur- och föreningsliv.

Vi är i dag cirka 100 medarbetare som tillsammans bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Vi är även utbildningscentral för läkare. Vi är en av verksamhetsområdets hälsocentraler med en tydlig profil i utvecklandet av God och Nära Vård. Det finns ett utvecklat kompetent psykosocialt team där vi jobbar tillsammans med konsultpsykiatriker. Vi har nära kommunal samverkan utifrån SÄBO och Hemsjukvård. Vi har fem egna familjeläkare, en ST-läkare samt hyrläkare som finns i verksamheten sedan en längre tid. Verksamheten har också en kompetent sjuksköterskegrupp där vi driver sjuksköterskeledd mottagning inom ramen för flera patientgrupper.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill utöka vår arbetsplats med en till fysioterapeut till vårt team. Vi erbjuder dig som fysioterapeut en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat. Du kommer att arbeta i ett team med andra fysioterapeuter och här finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans så väl som individuellt. Att arbeta som fysioterapeut hos oss är omväxlande och stimulerande. I huvudsak har du egen mottagning men arbetar nära dina fysioterapeutkollegor samt läkare, sjuksköterska och undersköterska. Tjänsten innebär både ett självständigt arbete samt nära samarbete med andra yrkesgrupper. Som fysioterapeut arbetar du med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsvariationer/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du är första instans för patienter med besvär i rörelse-/stödapparaten samt att du erbjuds utbildning för att för denna patientgrupp få skriva röntgenremiss vid behov.

KVALIFIKATIONER
Vi är många med lång erfarenhet av fysioterapeutyrket och ser gärna att du som ny kollega kommer med nyfikenhet och utvecklingsdriv. Personliga egenskaper är därför viktigare än lång erfarenhet. För nya kollegor i yrket erbjuder vi mentorskap och utvecklingsplan med hjälp av vår kompetensstege.

Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med muskuloskeletala besvär, neurologi eller ortopedi, till exempel med behandlingsformerna OMT, OMI, McKenzie, akupunktur, basal kroppskännedom och BOA-konceptet. Vi tror att du, tillsammans med oss, vill vara med och forma det framtida arbetet med rehabilitering på vår hälsocentral.

Körkort erfordras, intervjuer sker löpande.

ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Antal platser: 1
Referensnummer: RS 2021/2663
Sista ansökningsdatum: 2022-01-09

ANSÖKAN
Du ansöker via följande länk:
https://recruit.visma.com/spa/sv/public/apply?guidAssignment=b57824e7-26aa-4f23-8975-d5f488609b28&forcelocale=true

Läs mer på www.regiongavleborg.se/jobb

KONTAKTPERSONER
Roger Östlund, Vårdenhetschef
Tel: 0650-928 17
E-post: roger.ostlund@regiongavleborg.se

Facklig företrädare
Lina Dalenius, Fysioterapeuterna
Tel: 0650-928 75
E-post: lina.dalenius@regiongavleborg.se

Roll: Fysioterapeut/sjukgymnast
Antal lediga tjänster: 1
Sista ansökan: 9 januari 2022
Anställningsform: Heltid