Till HS-enheten i Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del, söker vi en sjukgymnast/fysioterapeut för ett sommarvikariat.

OM JOBBET
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa – helt enkelt! Vi vill lära känna dig! Och den möjligheten finns när ordinarie personal har semester under sommaren. Vi arbetar aktivt med respekt för patienters självbestämmande och integritet, där känslan för team-arbetet inom enheten utgör grunden för verksamhetens utveckling. Utökad e-hälsa och välfärdsteknik är en del av vad vi arbetar mot. Verksamheten kommer att utgå från gemensamma lokaler och vi jobbar för att samarbete sker över alla områden med inriktning på hemsjukvård. Vi utvecklar för att kvalitetssäkra vården vi ger, men också för att skapa trygghet och gemensamt ansvar i arbetsgruppen.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet från äldreomsorg/kommunalt arbete. Du bör ha erfarenhet från yrket med minst två år, men det är inte avgörande. Vi kommer behöva din hjälp och din kompetens för att lösa sommaren. Vi tar gärna emot dina synpunkter på våran verksamhet, och vi vill ta hand om dig på ett bra sätt när du kommer till oss! Du har en bra förmåga att kommunicera och samarbetar konstruktivt, vilket också visar sig i att du planerar och prioriterar bra i det dagliga arbetet. Med ditt positiva förhållningssätt tar du ansvar för ditt eget arbete och tillsammans med andra för en bra verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, därför ser vi dig som en trygg person med ett bra bemötande. God datavana är en förutsättning samt kunna läsa och skriva på svenska. Körkort för bil är ett krav. Arbetstiden är schemalagd, veckotid/kontorstid under 8 till 12 veckor. Om du vill fortsätta jobba hos oss efter sommaren finns stora möjligheter till detta!

Den kommunala hälso- och sjukvården inbegriper hemsjukvård, rehabilitering och hjälpmedel. Utöver HS-enheten består verksamheten Omsorg även av enheter inom äldreomsorgen, särskilda omsorgen för personer med funktionsvariation samt individ- och familjeomsorgen (IFO).
HS-enheten ansvarar för att ge vård av god kvalité och tillgodose patienters behov av trygghet i vården inom kommunal verksamhet. Respekt för patienters självbestämmande och integritet är viktigt. Vi arbetar för att vården utformas och genomförs tillsammans med patienten för ett hälsosamt åldrande.

OM ANSTÄLLNINGEN
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Upp till 3 månader
Anställningsform: Säsongsarbete, sommarvikariat
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön

OM ARBETSPLATSEN OCH ARBETSGIVAREN
Arbetsplatsen ligger i kommunen Orsa i Dalarnas län och arbetsgivare är Orsa kommun.

Postadress:
Orsa kommun
Parkgatan 1
79421 Orsa

Kontaktperson
Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Linda Fredriksson,
Telefon: 0250-55 23 97, 0250-55 23 97

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetsgivare: Orsa kommun
Verksamhet: Omsorg, HS-enheten
Roll: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Sista ansökan: Pågår fortlöpande
Anställningsform: Sommarvik.