Har du ögon för varje individ och deras unika behov? Klappar ditt hjärta lite extra för målgruppen med psykiska och intellektuella funktionsvariationer? Vill du sätta upp mål tillsammans med dina patienter och arbeta preventivt? Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast som är trygg med frihet under eget ansvar och som tycker om att samarbeta.

Hälso- och sjukvårdsteam 6 är en del av Jönköpings kommuns hälso- och sjukvårdsfunktion och ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i bostäder med särskild service, som exempelvis service- och gruppbostäder samt för dagliga verksamheter för medborgare med psykiska och intellektuella funktionsvariationer i Jönköpings kommun. Nu söker vi en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som kan komplettera vårt team.

Vi erbjuder flytthjälp för dig som är fysioterapeut/sjukgymnast och som bor utanför Jönköpings län. Hos oss erbjuds du ett varierande och omväxlande arbete med stor frihet och möjlighet att följa dina patienter över tid samt se resultatet av dina insatser. Med flexibel arbetstid finns det möjlighet för dig att lättare kombinera arbetslivet med privatlivet.

Läs mer om tjänsten och ansök på vår webb: jonkoping.se/jobbfysio

Vi ser fram emot din ansökan!

Roll: Leg sjukgymnast/fysioterapeut
Anställningstyp: Tills vidare, heltid
Sista ansökan: Pågår fortlöpande