Vi söker en produktspecialist för våra svensktillverkade hjälpmedel i säljdistriktet södra Sverige. Du får gärna vara fysioterapeut och ha arbetat med utprovning av medicintekniska hjälpmedel för barn eller vuxna.

Säljteamet är ett litet och tight, men det egna arbetet bedrivs självständigt och arbetsveckan planeras av dig själv utifrån vad kunderna efterfrågar avseende utprovningar och produktdemonstrationer för konsulenter och tekniker knutna till hjälpmedelscentralerna.

Eurovema Mobility:s produktsortiment utgörs av arbetsstolar för personer med nedsatt rörlighet, eldrivna rullstolar för inomhusbruk, sulkyvagnar, rollatorer samt mer avancerade gånghjälpmedel.

Regionerna du ska ansvara för är Kronoberg, Kalmar, Skåne, Blekinge, Halland och Västergötland. Arbetsinsatserna utgår ifrån de produkter som är upphandlade i de olika regionerna. VD är din formella chef.

Du kommer givetvis vara en viktig del i vår produktutveckling där alla inom säljteamet ingår, tillsammans med tekniska avdelningen och VD.

Huvudkontoret ligger i Gislaved där vi även har vår utveckling och produktion. Vi är totalt 25 personer på bolagen i Sverige och Norge.

Varmt välkommen till en vardag där du varje dag kan göra skillnad!

Kontaktperson
Vid frågor, kontakta Anette Laurell, VD på 073-442 59 05.

Mer om företaget
Eurovema Mobility är en välkänd tillverkare av tekniska hjälpmedel i Europa. Sedan 1977 har företaget utvecklat, designat och tillverkat produkter för personer med funktionshinder eller med nedsatt förmåga till rörlighet. Produktportföljen omfattar varumärkena Euroflex arbetsstolar och elektriska inomhusrullstolar, Volaris rollatorer och Alvema sulkyvagnar för barn. Eurovema Mobility ingår i Weland-koncernen, ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen med långsiktigt ägarperspektiv.

Läs mer på vår webb: https://www.eurovema.com/sv-se/


Roll: Produktspecialist
Område: Södra Sverige
Sista ansökan: Pågår fortlöpande