Du kommer arbeta i ett team av arbetsterapeuter och fysioterapeuter på Attendos verksamheter i Göteborg. Äldreomsorg och korttidsboende i Göteborg med omnejd.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
I tjänsten som fysioterapeut ingår det att både självständigt och tillsammans med övriga professioner ansvara för funktionsbedömningar, att utforma samt genomföra träning för boende, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention samt att handleda och utbilda omvårdnadspersonal.

Arbetet utförs på Attendos olika enheter i Göteborg med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder, att delta i kvalitetsarbetet på enheterna, samtal med närstående samt att stötta och hjälpa medarbetarna att planera för aktiviteter med de boende.

Du kommer ha ett självständigt och omväxlande arbete i nära samarbete med kollegor i teamet där du ges stor frihet i att utforma din egen agenda och lägga upp arbetet för dagen.

Körkort är ett krav.  Tjänsten omfattar 100%.

Stämmer nedanstående beskrivning på dig? Sök redan idag!
Du vill arbeta på en arbetsplats där du trivs tillsammans med ditt team, kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras närstående. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för ditt arbete och har kunden i fokus.

Det här kan vi erbjuda dig:

  • Stortutbud av arbetsplatser & yrkesroller
  • Utbildningar
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Karriärvägar
  • Personalförmåner
  • Trygga anställningsvillkor
  • Digitala arbetsverktyg
  • Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
  • Platt organisation med korta beslutsvägar

OM ATTENDO
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.
Vi har även krav på vaccination mot Covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsintyg innan anställning.

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Ansök senast: 31 mars 2023. Vi går igenom ansökningarna löpande.
Referens: Ange referensen Fysioterapeuttjänst i din ansökan.
Ansök via mail: Mejla din ansökan till pia.flink@attendo.se

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!


Yrkesroll: Fysioterapeut
Sista ansökan: 30 mars 2023
Anställningsform: Heltid