Specialiserade fysioterapeuter till Aleris Rehab

Aleris Rehab Rosenlund på Södermalm i Stockholm söker fler vattenälskande specialiserade fysioterapeuter.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka värderar vi högt. Gör du också det kanske det här är arbetsplatsen för dig.

Om Aleris Rehab
Aleris Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering vid 12 enheter i Stockholm, en specialistmottagning inom MMR2 på Smärt- och stresscenter i Nacka samt ett par auktorisationer för Specialiserad fysioterapi på Rosenlunds sjukhus (f.d. Hälsopoolen) samt på Sabbatsbergs sjukhus.

Om arbetet och din utveckling
Centralt på Södermalm ligger Aleris Rehab Rosenlund som har lång erfarenhet av att rehabilitera patienter inom specialistområdena smärta, psykosomatik, obstetrik, gyn/urologi, geriatrik samt onkologi. Vår egen varmvattenbassäng är unik och mycket uppskattad av våra patienter och terapeuter. Vi är en enhet som växer och har den lilla organisationens snabba beslutsvägar samtidigt som vi har tillgång till den större organisationens stödfunktioner och styrka. Vi satsar på utveckling och kompetensspridning och hos oss kommer du att ha en viktig funktion som kompetensspridare inom den egna specialiteten. Vidare har Aleris en forsknings- och utvecklingsfond som stödjer forskning som sker nära våra patienter. Tanken med fonden är att den ska ge oss som arbetar i Aleris möjlighet att förverkliga de idéer som vi bär. Inom Aleris är vårt mål också att ha en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera de uppgifter du har framför dig. Du är driftig som person och vill vara delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av vår verksamhet. För oss som jobbar på verksamheten är det viktigt att du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor på så väl den egna enheten som på övriga enheter inom Aleris Rehab och till våra samarbetspartners. Vi hoppas vidare att du vill bidra till ett gott arbetsklimat med din humor och ditt smittande skratt.

Bakgrund
Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting, vårdval ”Specialiserad fysioterapi” varför du måste vara färdig specialist för att komma i fråga för anställning. Dina kollegor är specialister inom smärta- och smärtrehabilitering, obstetrik, gynekologi och urologi, mental hälsa, onkologi samt äldres hälsa. Du får gärna ha en av de befintliga specialiteterna men vi ser även att du som är specialist inom något annat specialiseringsområde inom vårdvalet söker.

Anställningsvillkor och förmåner
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid, 40 h/veckan med generöst flextidsavtal (deltidstjänstgöring kan diskuteras)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuell lönesättning
Avtal: Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
Friskvård: Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag

Kontaktpersoner
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta följande personer:
Specialistfysioterapeut Kim Siljebäck på tel. 08-556 903 90
Enhetschef Jacqueline Hellenborn på tel. 073-908 52 82

Lokalt fackligt ombud, Fysioterapeuterna:
Caroline Söderström, caroline.soderstrom@aleris.se

Så här ansöker du
Ansöker gör du genom att gå in på Aleris hemsida för Lediga jobb och klicka på ”Skicka ansökan” och sedan fylla i dina uppgifter.

Vi gör löpande urval och rekommenderar dig därför att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar.


Mottagning: Aleris Rehab Rosenlund, Stockholm
Roll: Specialistfysioterapeut
Sista ansökan:  Löpande, ansök snarast
Anställningsform: Heltid, tillsvidare

2018-11-14|PLATSANNONS|