SOS International i Göteborg söker fysioterapeuter

SOS International söker nu flera nya medarbetare, däribland fysioterapeuter, till vår nya enhet i Göteborg som har varit igång sedan januari 2019.

BESKRIVNING AV JOBBET

Arbetsuppgifterna: 
Arbetet på enheten kommer att bestå i att förmedla och bedriva vård, främst via telefon. Vi ser gärna att du är en lagspelare som är flexibel i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i team. Du är kreativ och vill bidra till utveckling och god arbetsmiljö. Viktig egenskap är att vara serviceinriktad och ha god kommunikationsförmåga, då du kommer vara den som guidar kunden till bästa möjliga omhändertagande och behandling.

Arbetsplatsen: SOS International, Healthcare, arbetar inom Norden med att leverera hälso- och sjukvårdstjänster till bland annat försäkringsbolag, kommuner och större företag.

På vår mottagning i centrala Göteborg arbetar vi med vårdförmedling, bedömning, behandling, rådgivning samt personalvårdsstöd, där klienter med olika typer av försäkringar och avtal får hjälp antingen av oss på plats eller av specialister i vårt landsomfattande nätverk.

Hörnstenen i allt vårt arbete är hög sakkunskap och tillgänglighet, att erbjuda den optimala hjälpen vid alla kontakter och att såväl våra klienter som kunder skall vara nöjda med våra insatser.

Vi är i ett expansivt skede och söker nu nya medarbetare till vår Healthcareenhet i Göteborg.

BESKRIVNING AV VEM VI SÖKER
Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor med yrkeserfarenhet. Vi ställer krav på god datorvana och att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Arbetslivserfarenhet: Tidigare arbete inom primärvård, med telefonrådgivning samt onlinebaserad vård är meriterande. Särskilt meriterande är tidigare arbete med triagering, akutverksamhet eller drop-in-mottagning

Vidareutbildning: Utbildning inom manuell och/eller muskuloskeletal terapi, t ex OMT, OMI, MDT eller idrottsmedicin är meriterande liksom utbildning inom mental hälsa eller kvinnors hälsa

LÖN: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Hel/deltid
Varaktighet: Tillsvidareanställning

KONTAKTINFORMATION
Kontaktperson: Rasmus Elb, Team Leader, rasmus.elb@sos.eu, 070-2205886
Arbetsgivarens adress: Andra Långgatan 19, 41328 Göteborg
Arbetsgivarens hemsida: https://www.sos.eu/se/

SÅ HÄR ANSÖKER DU
Läs mer och ansök på SOS Internationals webbplats genom att KLICKA HÄR!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Sök jobbet senast:  2019-09-13

Arbetsgivare: SOS International
Yrkesroll: Leg. fysioterapeut
Sista ansökan: 2019-09-13
Anställningsform: Tillsvidare