Med en toppannons blir du synlig för fysioterapeuter

Sjukgymnast sökes till Aktiv-butiken i Eskilstuna

Har du intresse för människor, hälsa och rehabilitering? Vill du kombinera försäljning, rådgivning och utprovning av skor och inlägg i butik där du får använda din serviceanda, sociala kompetens och medicinskt kunnande? Är du en person med ett trevligt och positivt kundbemötande? Då är du den vi söker. Aktiv-butiken söker en driven sjukgymnast/fysioterapeut till vår verksamhet i Eskilstuna.

Din framtida utmaning: Som sjukgymnast/fysioterapeut arbetar du med att förbättra livskvalitén för människor genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. I butiken arbetar vi med ortopedtekniska skor och inlägg. Som sjukgymnast/fysioterapeut arbetar du i en varierande roll och ingår i ett team bestående av en ortopedskotekniker och en butikssäljare.

Vårt erbjudande till dig: Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett engagerat och kompetent team. Arbetet är roligt och omväxlande. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara patientmottagning med inriktning skor och fotbäddar. Du kommer även att ansvara för analys, måttagning, beställning och leverans till patienter med ortopediska besvär. Kunskap om diabetesfoten är meriterande. Vi arbetar i modern Cad/Cam miljö när det gäller fotbäddar. Beroende på din tidigare erfarenhet och kunskap erbjuder vi ett introduktionsprogram för att du snabbt skall komma in i tjänsten. För att uppfylla våra krav på kunskap och service erbjuder vi dig handledning och utbildning inom våra produkter och vårt sortiment.

Typ av tjänst: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Aktiv-butiken i Eskilstuna. Du rapporterar till butikschefen.

Din bakgrund/profil: Vi söker dig som har en fullbordad utbildning till sjukgymnast/fysioterapeut. Har du en vidareutbildning med inriktning inom det fotrelaterade området är detta meriterande. För dig är det en självklarhet att planera och ta ansvar i ditt arbete samtidigt som du är praktiskt lagd. Du tar dig gärna an nya utmaningar samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du har flytande språkkunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Om Aktiv Ortopedteknik: Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock Greater Nordics en av Nordens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.

Så här ansöker du: Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta regionchef Magdalena Sjöholm.
E-post: magdalena.sjoholm@aktivortopedteknik.se
Mobil: 0761-01 25 90

Skicka din ansökan till Magdalena Sjöholm på ovanstående e-post. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 20 juli 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Besök gärna våra hemsidor för mer information:
aktivortopedteknik.se
ottobock.se.

Ort: Eskilstuna
Företag: Aktiv Ortopedteknik
Yrkesroll: Sjukgymnast/Fysioterapeut
Typ av tjänst: Tillsvidare, heltid
Sista ansökningsdag: 20 juli 2018

2018-06-12|PLATSANNONS|