Med en toppannons blir du synlig för fysioterapeuter

Fysioterapeuter sökes till Rehabenheten i Kristianstad

Vill du vara med och utveckla en spännande verksamhet inom rehabilitering? Vi erbjuder tre tillsvidareanställningar på heltid med placering i Kristianstad.

Omsorgsförvaltningen befinner sig i ett omfattande innovativt förändringsarbete. Vi söker dig som vill ingå i rehabenhetens olika team, som alla gemensamt kännetecknas av ett gott samarbete och ett kontinuerligt utvecklingsarbete. Vi är 38 medarbetare på rehabenheten. Vi söker dig som är villig att lära nytt och är öppen för att finna nya lösningar. Du har samarbetsvilja och givetvis ett starkt engagemang för kunden. Vi erbjuder arbete i team med mycket vilja och sammanhållning på fem platser i Kristianstads kommun. Om du behöver hjälp med boende så tittar vi gärna på det tillsammans.
Välkommen med din ansökan!

OM KRISTIANSTADS KOMMUN
Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för kreativa människor som vill lyfta tillsammans med oss. Vårt arbete gör skillnad i människors vardag!

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt stöd- och serviceenheten. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne. Kommunen har infört fritt val i hemtjänsten.

Övrigt: I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut på rehabenheten arbetar du med engagemang för kunden med rehabilitering och habilitering. Du ansvarar för aktivitets- och omgivningsbedömningar, åtgärder, ordinationer och delegering till omvårdnadspersonal samt hjälpmedelsförskrivning. Fokus på arbetet ligger i det tvärprofessionella teamarbetet för att skapa möjligheter för våra patienter att känna trygghet.

Teamen består av arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabundersköterskor i nära samarbete. Arbetet är omväxlande med dagligen nya frågor att sätta sig in i och finna lösningar på tillsammans. Vi samverkar med flera externa och interna aktörer så din förmåga till att skapa goda möten är A och O för oss.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast eller om du går sjätte terminen. Det är meriterande om du har jobbat som fysioterapeut eller har kännedom om regional och kommunal hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenheter av multiprofessionellt teamarbete är även det en merit. Det är även meriterande med dokumentation i Procapita, WebSesam eller Mina planer. Du kan kommunicera väl både muntligt och skriftlig samt har god datorvana. Jobbet kräver körkort.
För jobbet behöver du kunna samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Du kan samarbeta med olika professioner utifrån en helhetssyn, arbeta i processer samt bygga nya arbetssätt för att skapa teamkänsla. Du kan motivera och entusiasmera din omgivning samt har förmåga att arbeta både självständigt som i team. Jobbet kräver att du kan prioritera, planera och samtidigt ha förmågan att snabbt kunna ställa om efter verksamhetens behov för dagen. Du har det rehabiliterande förhållningssättet väl förankrat i din yrkesroll.

KONTAKT
Kontaktperson: Har du frågor om jobbet är du välkommen att ringa enhetschef på rehabenheten Helena Nimberger på tfn 044-13 20 21.
Facklig företrädare: Viktoria Johansson, Fysioterapeuterna, 0728-85 78 00

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag: Vi vill ha din ansökan senast 2018-07-23.
Ansök via arbetsgivarens webbplats:
Skicka in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev via länken nedan. Referensnummer: OMS-2018/377
Här ansöker du!

 

Ort: Kristianstad kommun, Skåne
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Antal lediga tjänster: 3
Sista ansökan: 23 juli 2018
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

2018-06-04|PLATSANNONS|