Ad

Fysioterapeut till Fysioterapi Mölndal, Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus.

Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om Din nya arbetsplats
Fysioterapi Mölndal är en av fyra fysioterapienheter inom verksamhetsområdet Arbetsterapi och Fysioterapi, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg. På enheten bedrivs fysioterapeutisk verksamhet i såväl sluten- som öppenvård inom ortopedi, medicin och geriatrik.

Vad kan vi erbjuda Dig?
Som fysioterapeut på Fysioterapi Mölndal kommer du att ingå i en generös och ambitiös arbetsgrupp med stort utvecklingsintresse. Fördjupning inom det ortopediska området sker kontinuerligt genom individuell utvecklingsplan och förkovran i arbetsgruppen.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Fysioterapi Mölndal har de senaste åren tagit över ett flertal specialiserade arbetsuppgifter från ortopedläkarna. Det har gällt att slutföra omhändertagande av patienter på Akutmottagningen, återbesök för artropatienter efter akut skada, primärbedömare av patienter med specialistremiss till rygg- och protesteam.

Vi söker nu dig, med gedigen erfarenhet inom detta område, för att knyta dig till vår ortopediska arbetsgrupp med inriktning på följande arbetsuppgifter:

  • Delta i ryggmottagning som förstabedömare av patienter med specialistremiss för eventuell ryggkirurgi.
  • Handha återbesök från Akutmottagningen för patienter med artroproblematik från knä och axel.
  • Ingå i teamet på Akutmottagningen.
  • Utföra sedvanliga behandlingar inom den ortopediska polikliniken.

Vem söker vi?
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med mångårig vana av bedömning och behandling av patienter med distorsionsskador i knä och axel samt av patienter med ryggproblematik. Har du specialistexamen, MDT-examen och/eller forskningserfarenhet är det meriterande för tjänsten. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår ortopediska verksamhet. Du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och uppfattar dig själv som mycket flexibel. Du klarar att arbeta i högt tempo vid behov, men prioriterar också när det krävs. Du tycker om att arbeta i grupp och har väldokumenterad samarbetsförmåga. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Mölndal/Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/8039

Ansök här:
Ansökning sker via arbetsgivarens webbportal.
Klicka här för att ansöka!

Kontaktpersoner:
Enhetschef, Staffan Skarrie, 070- 082 36 01
Gunilla Kjellby Wendt , 070- 525 59 25

Facklig företrädare:
SACO, Maria Liljeros, 031- 343 14 64

Sista ansökningsdag: 2018-02-23


Ort: Mölndal/Göteborg
Län: Västra Götalands län
Yrkesroll: Leg. fysioterapeut/sjukgymnast
Sök jobbet senast: 2018-02-23
Anställningsform: Tillsvidareanställning, Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

2018-02-02|PLATSANNONS|