Fysioterapeut till enheten för paramedicin i Avesta

Vi söker en leg. fysioterapeut/sjukgymnast till enheten för paramedicin i Avesta. Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

OM ARBETSPLATSEN
Enheten för paramedicin är en del av kliniken för akut, medicin, geriatrik och rehabilitering på Avesta lasarett. Totalt har kliniken 200 anställda och inom enheten för paramedicin finns det 17 medarbetare, varav 8 är fysioterapeuter/ sjukgymnaster. Fysioterapeuterna arbetar i både öppenvård och slutenvård inom olika delar av kliniken såsom geriatrik/ rehabilitering, medicin, akutmottagning, hemrehab, dagrehab, specialliserad palliativ vård i hemmet.

Du kommer till en arbetsplats med bred kompetens, god stämning och stora möjligheter att påverka din arbetsdag och där teamarbete med andra professioner är en del av vardagen. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: Patienten i fokus, hög kvalitet och patientsäkerhet samt en attraktiv arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med patient, närstående, och teamet kring patienten arbeta för att hitta bra förutsättningar för den enskilda att fungera i vardagen. Du har ett nära samarbete med framför allt teamets arbetsterapeut och förväntas i teamarbetet aktivt bidra med fysioterapeutisk kompetens. Du deltar i planering och utveckling av verksamheten inom kliniken. Du medverkar vid handledning och fortbildning av annan personal.

Hos oss erbjuds du introduktion med stöd av mentor samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter.

Dokumentationen sker i Take Care.

Placeringen fastställs i samband med tillsättningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med eller utan erfarenhet. God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B- körkort erfordras.

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Tillträde: Från och med 2019-11-01
Ref nr: 50:2019:763
Ansök senast: 2019-09-22

ANSÖKAN
Ansök via länk på vår webb: https://www.regiondalarna.se/jobb/lediga-jobb/fysioterapeut-sjukgymnast-paramedicinsk-avdelning-avesta/

Observera att intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

KONTAKTPERSONER
Anna Karin Andersson, Avdelningschef
Epost: annakarin.andersson@regiondalarna.se
Telefon: 0226-496336

Malin Grimsell, facklig representant för Fysioterapeuterna/SACO
Epost: Malin.Grimsell@regiondalarna.se
Telefon: 023-490722

ÖVRIGT
Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Arbetsgivare: Region Dalarna
Avdelning: Paramedicin, Avesta
Yrkesroll: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Sista ansökan: 22 september 2019
Anställningsform: Tillsvidare

2019-08-26|PLATSANNONS|