Camp Pro söker legitimerad fysioterapeut

Camp Pro söker en legitimerad fysioterapeut till sin idrottsmedicinska klinik som ligger på Hornstull i Stockholm.

OM ARBETSPLATSEN
Camp Pro har ett spännande och kul jobb till dig som vill göra skillnad och hjälpa människor till ett aktivt liv. Vår idrottsmedicinska klinik som ligger på Hornstull i Stockholm behöver förstärkning och nu söker vi en legitimerad fysioterapeut.

Tycker du också om en aktiv livsstil med hälsa och träning som en naturlig del av din vardag? På Camp Pro jobbar lagspelare som brinner för att kunna hjälpa människor till ett aktivt liv. Camp Pro har medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för rehab, prehab och träning oavsett om du behöver hjälp efter en skada eller om du vill få hjälp att bli bättre inom din idrott och minska risk för framtida skador.

Som fysioterapeut på Camp Pro skapar du värdefulla och bra upplevelser för våra kunder och patienter. Du drivs av att hitta bra lösningar och produkter till människor – unga som gamla, aktiva som elit. Du jobbar självständigt inom patientverksamhet med screening, rehab och prehab.

Arbetsuppgifter
Vidare innebär dina arbetsuppgifter att du rekommenderar och säljer kvalificerade och anpassade produkter till såväl patienter som till kunder.
Vi samarbetar även med våra övriga verksamheter på Sophiahemmet och på Kungsgatan samt med våra partners inom det idrottsmedicinska området.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad och legitimerad fysioterapeut. Vi vill gärna att du har kompetenser inom idrottsmedicin eller OMT. Det är ett plus om du är CSPT certifierad. Vidare måste du såklart ha ett stort intresse av att möta såväl patienter som de kunder som besöker butiken för rådgivning och inköp av ergonomiska produkter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper alltså:
– din förmåga att möta patienter, kunder och kolleger
– hur du skapar relationer och bygger nätverk
– ditt sätt att kommunicera och presentera information
– hur du planerar och organiserar

ANSTÄLLNING
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med Stockholm som placeringsort. Arbetstiden är prel. 09:40—18:10 men kan avvika från detta.
Provanställning tillämpas.
Om du är nyfiken på vår superfräscha arbetsplats så passa på och gör ett besök på Hornsgatan 164. Vi tror nog att du blir lite imponerad av det du ser.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-09-23 till karriar1@camppro.se
Intervjuer kan komma att ske löpande.

KONTAKT
Frågor om tjänsten mailas till: johan.kiper@camppro.se

Allard Support for better life!
Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for Better Life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För tre år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra verksamhetsdelar: Ortopedteknik, Behandlingar, Fotbiomekanik och Produkter. Läs mer om oss på camppro.se.

Mottagning: Camp Pro, Stockholm
Yrkesroll: Leg fysioterapeut
Sista ansökan: 23 september 2019
Anställningsform: Tillsvidare

2019-08-19|PLATSANNONS|