Aspudden Sport och Rehabklinik söker fysioterapeuter med etablering/auktorisation

Aspudden Sport och Rehabklinik i Stockholm söker leg. fysioterapeuter/sjukgymnaster med egen etablering eller auktorisation.

OM ARBETSPLATSEN
Aspuddens Sport och Rehabklinik är en personlig sjukgymnastklinik belägen i ett trevligt område nära t-banan. Vi har gott om utrymme och en rymlig träningslokal. Lokalen är anpassad efter de krav som ställs vid auktorisation. Lågt arrende.

Vi har stort patientunderlag och ett brett spektrum av patienter i alla åldrar. För närvarande är vi tre stycken fysioterapeuter/sjukgymnaster med lång klinisk erfarenhet som arbetar på kliniken. När en av våra kollegor redan gått i pension behöver vi förstärkning och nu söker vi ytterligare legitimerade fysioterapeuter med egen etablering eller auktorisation.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med egen etablering eller auktorisation. Vi vill att du har kompetens inom OMT, idrottsmedicin eller gärna annan kompletterande inriktning. Vi lägger stor vikt vid att du passar in i vår grupp. Tillträde enligt önskemål, där du får utforma dina egna arbetstider enligt landstingets riktlinjer.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Välkommen att ringa till oss för ytterligare frågor. Berätta gärna lite om dig själv så bokar vi in ett möte på kliniken.
Kontakta klinikansvarig Ellinor på telefon 0709-181484.

Mottagningens adress
Aspuddens Sport och Rehabklinik
Stenkilsgatan 5
126 52 Hägersten

T-bana: Örnsberg
Hemsida: www.aspuddensrehab.se

Mottagning: Aspuddens Sport och Rehabklinik
Yrkesroll: Legitimerade fysioterapeuter eller sjukgymnaster
Arvodesform: Företagare med etablering/auktorisation
Sista ansökan: Pågår fortlöpande

2019-09-04|PLATSANNONS|